Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ενα απόγευμα σαν όλα τα άλλα......

Η κυνηγετική περίοδος άρχισε και εμείς φορέσαμε την παραλλαγή μας και βγήκαμε στο σαλόνι να κυνηγήσουμε σκώρους. Δεν σας λέω τίποτα. Τί πάνω σε βιβλιοθήκες , τι πάνω στη ντουλάπα,τι στα κουρτινόξυλα, τα γατιά μου γίναν ιπτάμενα.Φρενίτιδα!!!!

Και μόλις πιάσουν ένα δύστυχο τον αρχινάν στις γρήγορες κάτω στο πάτωμα τον κλέβει η μια απο την άλλη κυνηγιούνται, δέρνονται, αλλά σκώρους πιάνουν!! Πέντε εχθές το βράδυ μέχρι που έκλεισα την μπαλκονοπορτα να ησυχάσουμε πια. Περάσαμε μισή ώρα ήσυχα μέχρι που έκανα το λάθος να πάω για μπάνιο και να τις αφήσω μόνες.

Τα κορίτσια μου φυσικά είναι της "δημιουργικής απασχόλησης". Ανακαλύψαν τον τρόπο να τραβάν τα χαρτομάντηλα απο το κουτί και μετά να τα σκίζουν τραβόντας τα απο τη μια μεριά η μια και απο την άλλη η άλλη . Όταν βγήκα το μισό σαλόνι ήταν γεμάτο σκισμένα χαρτομάντηλα και εκεί μπροστά μου πήγε το μικρό και άρχισε να βγάζει και άλλα απο το κουτί.Μιλάμε για θράσσος όχι αστεία!!! Η μεγάλη κατάλαβε μάλλον οτι κάτι δεν παει καλά, σταμάτησε να μασουλάει τα χαρτιά και κρυφτηκε στο τούνελ. Η άλλη τη δουλειά της μέχρι που της παίρνω το κουτί και μου κάνει μια μιααααοοοου μιαου μιαου.

Παρντόν που σας διακόψαμε !!!! δεν θα επαναληφθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου